Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Οι εκβιασμοί συνεχίζονται…

Η ιστορία είναι γνωστή: Κάποιοι… είδαν φως και μπήκαν. Πίστεψαν ότι βρήκαν την χρυσή ευκαιρία για να εισπράξουν χρήματα από τον Φώτη Κωστούλα, απαιτώντας απ’ αυτόν ταμειακές διευκολύνσεις που υποστηρίζουν ότι έκαναν στον Παναιτωλικό. Αυτοί που εμφανίστηκαν πριν έξι – επτά χρόνια να «υπηρετήσουν» την ομάδα, έρχονται να διεκδικήσουν σήμερα χρήματα που διέθεσαν ως διοικητικοί παράγοντες τότε. Από ποιον; Από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ο οποίος καμία συμμετοχή δεν είχε τότε στον Παναιτωλικό και ούτε κανείς από αυτούς τον γνώριζε.

Βασίλης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Γιαννάκης. Χαρείτε τους «παράγοντες» του Παναιτωλικού, που κάποτε προσπαθούσαν να πείσουν την κοινωνία πόσο αγαπάνε την ομάδα και τι θυσίες κάνουν για να την… υπηρετήσουν. Χαρείτε τους «παράγοντες» που στέφονται κατά του Παναιτωλικού απειλώντας τον με βαριές ποινές, για να διεκδικήσουν χρήματα που έβαλαν στην ομάδα πριν σχεδόν μια δεκαετία.
Για όσους δεν γνωρίζουν, οι συγκεκριμένοι «παράγοντες» ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ χρήματα από τη διοίκηση που τους διαδέχτηκε. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ χρήματα ούτε από την επόμενη.


ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ χρήματα από τον Φώτη Κωστούλα όταν αυτός ανέλαβε την ομάδα που ήταν σε πλήρη διάλυση και κλήθηκε να τακτοποιήσει οφειλές προηγούμενων διοικήσεων.
Άλλωστε τότε, όταν μετά από προτροπή (και έντονη επιμονή) του Σωκράτη Τσιάρα, ο Φώτης Κωστούλας αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας, παρέλαβε μία πλαστική σακούλα σούπερ μάρκετ με κάποια έγγραφα, τα οποία αποτελούν το αρχείο της ΠΑΕ!!! Μαζί με δεκάδες αιτήματα προμηθευτών για εξόφληση τιμολογίων. Εκείνοι εμφανίστηκαν, οι «παράγοντες – ευεργέτες» όχι.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ χρόνια αργότερα και σέρνουν από τότε τον Παναιτωλικό στα δικαστήρια. Προφανώς γνωρίζουν περισσότερα από εμάς οι παράγοντες εκείνης της εποχής ή μεταγενέστερων ετών, Βασίλης Αναστασόπουλος (βασικός μάρτυρας στο Εφετείο και μόνιμα εχθρικά διακείμενος προς τον Φώτη Κωστούλα) και Γιώργος Λιόντος.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ εκβιάζοντας ουσιαστικά τον πρόεδρό του Παναιτωλικού, ότι αν δεν πληρώσει η ομάδα θα έχει και οικονομικές (κατασχέσεις) και αγωνιστικές (κατάπτωση εγγυητικής και μηδενισμό) συνέπειες

Αντωνόπουλος – Γιαννάκης ζητούν να πληρώσει ο Φώτης Κωστούλας χρήματα που έβαλαν πριν επτά χρόνια ως παράγοντες στον Παναιτωλικό!!!

Οι Βασίλης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Γιαννάκης, εμφανίστηκαν να απαιτούν από τον Φώτη Κωστούλα χρήματα τα οποία πουθενά δεν αναφέρονταν στις υποχρεώσεις που αναλάμβανε όταν ήρθε στον Παναιτωλικό. Ουσιαστικά τον καλούν να πληρώσει χρήματα που εκείνοι επέλεξαν να διαθέσουν για την προβολή τους μέσα από τον Παναιτωλικό!
Με έκπληξη έμαθε την απαίτησή τους πολύ καιρό αργότερα. Μεγαλύτερη ήταν η έκπληξη όταν διαπίστωσε ότι οι συγκεκριμένοι «παράγοντες» με τις κινήσεις τους οδηγούσαν σε έκπτωση της εγγυητικής, που ως συνέπεια θα είχε τον μηδενισμό της ομάδας και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε έφεση, προκειμένου να αποτραπούν οι συνέπειες αυτής της πράξης τους!

Η έφεση εκδικάστηκε την άνοιξη αλλά η απόφαση εκδόθηκε πριν λίγες ημέρες. Δικαιώνει μάλιστα τους «ευεργέτες» του Παναιτωλικού και καλείται ο σημερινός πρόεδρος να δώσει χρήματα που κάποιοι υποστηρίζουν ότι διέθεσαν για τον Παναιτωλικό την περίοδο 2003-2004, διαφορετικά θα τιμωρηθεί και θα υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική (εκεί που τον διοίκησαν οι ίδιοι)!!!

Χωρίς καμία πρόθεση να κρίνουμε την απόφαση της δικαιοσύνης, αναλογιζόμαστε πλέον αν ανοίγει τον δρόμο να σχηματιστούν ουρές έξω από τα γραφεία μας, από ανθρώπους οι οποίοι στα 85 χρόνια ιστορίας της ομάδας μας διέθεσαν χρήματα για τις ανάγκες του Παναιτωλικού και επιθυμούν σήμερα να τα διεκδικήσουν.
Μήπως εγερθούν αντίστοιχα αιτήματα από τον Ρούσσο, τον Χαρδαλιά, τον Οικονόμου, τον Κανατσούλη, τον Κατσανάκη, τον Μέντα, τον Βαζούκη, τον Κρικελή, τον Τριανταφύλλου.


“Φαντάσματα του παρελθόντος βάζουν τροχοπέδη στην πορεία του Παναιτωλικού και επιχειρούν να φέρουν την ομάδα εκεί που οι ίδιοι την είχαν”

Ενδεχομένως προτρέπουν τους κληρονόμους του Βλάμη, του Σιατή, του Καραθανάση, του Καραβάνα, του Μπούκαρη, του Καρβούνη, του Χαβέλλα και όλων των εκλιπόντων προέδρων ή παραγόντων, να πράξουν το ίδιο.
Ακόμα και όσους ανώνυμους συνεισέφεραν οικονομικά κατά διαστήματα, είτε με τη συμμετοχή τους σε τηλεμαραθώνιους για ενίσχυση της ομάδας, είτε με διάφορες συνδρομές, είτε με το εισιτήριο που πλήρωναν, είτε για να μπορέσει να ταξιδέψει η αποστολή σε εκτός έδρας αγώνες.  Μήπως τελικά έφτασε η ώρα ο Φώτης Κωστούλας να λογοδοτήσει και να πληρώσει για ότι συνέβη στον Παναιτωλικό από το 1926;

Η έφεση εκδικάστηκε τον Μάιο και η απόφαση ανακοινώθηκε πρόσφατα. Αμέσως μετά τις εκλογές (!!!), στις οποίες συμμετείχε ενεργά ο Βασίλης Αντωνόπουλος, που επιλέχθηκε για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη. Το γενικότερο ύφος του οποίου, οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί και στην περίπτωση του Παναιτωλικού και στην πολιτική, οι απαιτήσεις του και τα «παζάρια», έχουν κοινό παρονομαστή. Ο ρόλος του ευεργέτη-παράγοντα του Παναιτωλικού και η διεκδίκηση επιστροφής των «ευεργεσιών» του και ο ρόλος του «αντάρτη» για να αποκομίσει τελικά της θέση του αντιπεριφερειάρχη, δεν απέχουν και πολύ ως πρακτική.

Τώρα που χιλιάδες άνθρωποι έχουν συστρατευτεί στον πλευρό της ομάδας για να πετύχει το μεγάλο της στόχο, Αντωνόπουλος και Γιαννάκης έχουν προσηλωθεί στον δικό τους ιδιοτελή στόχο. Όποιος και αν είναι ο στόχος τους η απάντηση είναι απόλυτα ξεκάθαρη και έχει δημοσιοποιηθεί και στο παρελθόν:

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ οικονομικές απαιτήσεις του παρελθόντος, όποιες κι αν είναι οι συνέπειες.
Οι συγκεκριμένοι «παράγοντες» και όποιος άλλος αυτόκλητος σωτήρας του παρελθόντος εμφανιστεί, έχει επιλογές:

1. Να ζητήσει την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ (καρέκλες, γραφεία, ντουλάπες κ.α.)
2. Να κατασχέσει ότι πρόσθεσε στο γήπεδο (χλοοτάπητα, εστίες, πάγκους, καθίσματα, σκέπαστρο κ.α.) ο Φώτης Κωστούλας
3. Να ζητήσει την έκπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ, που θα σημάνει τον μηδενισμό της ομάδας από κάθε αγώνα
Επιλέξτε και πράξτε κύριοι.

21 σχόλια:

 1. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΛΙΟ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 8,14 ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ..ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΔΩ..ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. κομματοσκυλα κρυφτητε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Διεύθυνση: ΑΓΡΙΝΙΟ:Ι.ΣΤΑΙΚΟΥ 2 ΑΘΗΝΑ :ΣΟΛΩΝΟΣ 86
  τηλ.: 2641054323
  τηλ.: 2103613657
  τηλ.: 2641045893
  Email: antonopoulos.b@hotmail.com
  Website: http://vo.pasok.gr/antonopoulos/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ρε λαμογια ρε ρακοντακη ρε καρδιναλιοι μυριστικατε χρημα και ηρθατε. να ξερετε οτι θα εχεται να αντιμετοπησετε ολον τον κοσμο του παναιτολικου και αιναι πολυ πυστεψτε μας αξιολυπητη τησ κοινονιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. http://vo.pasok.gr/antonopoulos/?page_id=6 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΓΡΑΜΜΗ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΜΕΤΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΠΑΠΑΡΑ ΑΝΤΜΙΝ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ), ΚΟΨΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΙΓΜΕΝΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΔΜΙΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ???ΔΗΛΑΔΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΦΕΣΗΣ??ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ??ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. τα λαμογια γαμισανε ολο το κρατος θελουν να γαμισουνε και τον παναιτωλικο μας.αλλα θα τους γαμισουμε αιμεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ψιφηστε τον παλι γαμο το σπιτι του μεσα .γαμο τοπασοκ του μεσα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 8.43 paparas eisai kai fenese o kosmos brazei kai kanena lamogio san esena den 8a tin glitosh!!!!! na to 8imase auto

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΜΑΓΚΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 6,ΟΡΜΑΤΑΙ!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΓΙΑΝΝΑΚΗ , ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ , ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!!ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ , ΠΙΣΩ ΣΑΑ , ΔΕΞΙΑ , ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΠΑΝΩ , ΚΑΤΩ . ΠΑΝΤΟΥ!!!!!Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ!!!! ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!!!!ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΦΟΒΟ!!!!ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ . ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ !!!!!!
  ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ .......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. eimai trelamenos!den xerw ti tha kanw!as organwthei kati amesa.den xerw kai gw ti tha kanw me tous alites aftous!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. αλητες......... κοματοσκιλα.......... για αυτο ειμαστε μπουρδελο σαν κρατος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. αχ ρε προεδρε τη εχεις να αντημετοπισης ακομα με τα λαμογια που εμπλεξες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. malakes kante proseyxes...tha sas thapsw kai tha fthsw ston tafo sas...mounopana..katw ta xeria ap thn omada...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.